X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas, Carvalho, Albiol & Pepe

Iker Casillas, Carvalho, Albiol in Pepe so bili razočarani s porazom proti Sportingu, vendar pa vsi menijo, da se bo ekipa hitro opomogla od njega in bo odigrala po svojih najboljših močeh v Ligi prvakov.

Casillas
“Vseskozi smo poskušali zmagati, vendar pa nam ni uspelo doseči zadetka. Sporting je dobro izkoristil svoje priložnosti. V prvem polčasu nismo veliko napadali, medtem ko smo po polčasu veliko bolj pritiskali. Dali smo vse od sebe za zmago, toda včasih enostavno ne moreš zmagati.”

“Vsi smo žalostni, ker smo si želeli nadaljevati zmagovalni niz. Rezultat je bil nepravičen, saj je Sporting dosegel več, kot si je zaslužil. Sedaj moramo razmišljati o naši naslednji tekmi in potem bomo videli, kaj se bo zgodilo v La Ligi. Naša prioriteta je sedaj, da razmišljamo o Tottehnamu.”

“Premagati moramo in preboleti ta udarec. Vedno je težko sprejeti poraz, toda dali bomo vse od sebe v četrtfinalu Lige prvakov, da dosežemo kar se da najboljši možni rezultat.”

Carvalho
“Ni nam uspelo realizirati več priložnosti za gol, medtem ko so oni izkoristiti svojo edini strel.”

Albiol
“Igra se je pošteno zapletla za nas, potem ko je Sporting dosegel zadetek.”

Pepe
“Za La Ligo se bomo borili vse dokler bodo še matematične možnosti za zmago.”