X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Higuain

Gonzalo Higuain je proti Sporting Gijnou doživel svoj povratek v ekipo Real Madrida. Igralec je po tekmi z mediji delil svoje poglede na prvo tekmo po dolgem okrevanju.

“Škoda je, da smo danes izgubili, ker smo imeli veliko priložnost, da bi postali še bolj močni v boju za La Ligo, vendar pa menim, da še imamo možnosti, dokler obstaja upanje. Ta klub je že večkrat napravil preobrate v prvenstvu. Težko bo, vendar pa moramo še naprej zmagovati. Še vedno smo živi in nikoli ne smeš odpisati Real Madrida.”

“Zelo sem vesel na osebni ravni. Ljudje so mislili, da bom odsoten celotno sezono, vendar pa mi je uspelo dokazati, da statistika ne drži vedno v življenju. To ni bil v bistvu izziv, ali konkurenca s kom, ampak sem si samo želel čutiti ponos ob povratku pred predvidenim rokom. To mi je tudi uspelo in nocoj sem se počutil zelo udobno na igrišču.”

“Ključ do moje vrnitve je bila borba in da ne obupam nad seboj. Boril sem se za to, kar si najbolj želim in to je igranje nogometa. Spet nositi ta dres na tem stadionu je najlepša stvar, ki obstaja. Hvaležen sem vsem trenerjem, navijačem, mojim soigralcem, moji družini in tudi sebi. Zelo sem vesel, da se znova počutim kot nogometaš, čeprav to ni bil povratek o katerem sem sanjal.”

“Dotaknil bi se lahko neba, če bi dosegel zadetek že iz prve priložnosti, ki sem jo dobil. Hotela sem, da bi pravilno streljal, vendar pa je žoga šla v napačno smer. Te stvari se dogajajo v nogometu. Sam sem zadovoljen s svojo vrnitev, ker operacija hrbtenice ni nekaj, kar bi lahko jemal tako enostavno. Da lahko znova igram in se počutim kot igralec, je najlepša stvar, ki se mi je lahko zgodila.”

“Nisem čutil nobene bolečine. Mislil sem, da se bom počutil bolj utrujenega in da bom občutil malo bolečine, vendar pa sem se počutil dobro. V torek sem pripravljen pomagati ekipi na kakršen koli način. Želim si, da bi lahko osrečili navijači in sebe.”