X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Higuain

Gonzalo Higuain zadnjo soboto dokazal, da je povsem okreval po poškodbi, potem ko je zaigral na prvenstveni tekmi proti Sportingu in v ponedeljek se je argentinski napadalec pridružil Joseju Mourinhu na novinarski konferenci pred prvo tekmo četrtfinala Lige prvakov med Real Madridom in Tottenhamom.

“To je velik izziv za vse nas. Zagotovo se bomo potrudili po svojih najboljših močeh in bomo poskušali končati tekmo z dobrim rezultatom. Vemo, da je to velika odgovornost, vendar pa vsi že komaj čakamo na to tekmo.”

“V veliko veselje mi je znova igrati s to ekipo, še posebej potem, ko sem utrpel takšno poškodbo, ki mi praktično ni dopuščala, da bi postavil končni datum okrevanja. Zelo pomembno je, da sem se vrnil na tej točki sezone, da bi pomagal svoji ekipi. Zelo sem vesel, ker ne čutim nobene dolgotrajne bolečine. S fizičnega vidika, je bilo v soboto prvič, da sem igral z intenzivnostjo in z navdušenjem, da sem se vrnil na igrišče.”

“Počutil sem dobro ob igranju skupaj z Adebayorjem. Prilagodil se se na njegov ​​položaj in sem naredil vse, kar trener zahteva od mene. Ko igram se vedno poskušam prilagoditi ekipi.”

“Kar zadeva mojega okrevanja, ni gre verjeti vedno le vsem na podlagi statističnih podatkov. Vem, da so trener, zdravstveno osebje, predsednik in vsi ostali veseli, da sem se vrnil. Ko so oni srečni, sem tudi sam srečen.”