X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ronaldo

imageshack.us

Po štirih sezonah in pol z Real Madridom, je Ronaldo zapustil klub v januarju 2007. Ampak do takrat je njegova strast do Madridisma že povsem zacvetela in še ta strast je še vedno živa tudi danes. “Mislim, da ima ta ekipa veliko možnosti za osvojitev naslovov in upam, da se tako tudi izkaže,” je dejal Brazilec, ki prav tako verjame, “Real Madrid je velik favorit za zmago v dvoboju proti Tottenhamu.” Navijači na Santiago Bernebeu so se pred tekmo proti Sportingu s stoječimi ovacijami še enkrat poklonili Brazilcu za vse njegove predstave v belem dresu.

“Ekipa izgleda zelo dobro. Je konsistentna, ki igra napadalen nogomet in je trdna na področju obrambe. Mislim, da bo Real Madrid osvajal naslov v tej sezoni.”

“Nikoli nisem trenira po Mourinhom, vendar da dosežeš vse to kar je on in da prideš v Real Madrid kot zvezda med trenerji, je zelo težko.”

“Tottenham je dobra ekipa in dvoboj bo zato zelo težak, še posebej na tekmi v Londonu. Kljub temu, pa sam vidim Real Madrid, kot velikega favorita za zmago v tem dvoboju.”

“Ko pride do finala, nikoli ni nobenih favoritov. El Clásici so vedno drugačni. Ni pomembno, katero mesto na lestvici zasedata ekipi, ko se tekma začne.”

“Cristiano Ronaldo je zelo pomemben za Real Madrid. Je odločilen in nadarjen igralec, ki iz dneva v dan postaja samo še boljši. Prav tako pa doseže veliko zadetkov.”

“Benzema izgleda dobro in dosega veliko zadetkov. Izkoristil je odsotnost Higuaina in sedaj ima konstanten igralni čas, ki ga tudi potrebuje. Njegov slog igre je precej podoben mojemu z več vidikov. Je miren v trenutku, ko streljal na gol in pred njim je še spektakularna prihodnost.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us