X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Adebayor & Higuain

Adebayor je prvič na eni tekmi dosegel dva zadetka kot Madridista, medtem ko je Higuain še drugič zaigral nekaj minut po dolgotrajnem okrevanju po poškodbi. Oba napadalca sta komentirala pomembno zmago Real Madrida proti Tottenhamu.

Adebayor:
“Zelo sem zadovoljen z rezultatom in sem vesel, da sem dosegel dva zadetka. Vršili smo močan pritisk in pokazali pravi karakter. To je velika zmaga, ki nas je pripeljala en korak bližje polfinalu. To je bil moja najboljša tekma po prestopu v Real Madrid in me kaj zmrazilo, ko sem slišal, da navijači na Bernabeu skandirajo Manolito, Manolito.”

Higuain:
“Moram se zahvaliti trenerju, ker mi daje priložnost za igranje, da lahko napredujem in nazaj pridobivam svojo pravo formo. Zelo sem vesel, ker vidim, da navijači cenijo moje trdo delo in mojo predanost. Real Madrid je dokazal, da si želi zmagati v letošnji Ligi prvakov. V nogometu se lahko spremenijo stvari že iz dneva v dan. Še naprej moramo igrati z visoko moralo. Zelo sem vesel za Adebayorja, ker je dosegel dva zadetka in za ekipo, saj je prišla skozi tekmo z odliko, čeprav je bila težka tekma.”