X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Di Maria, Casillas & Carvalho

Angel di Maria, Iker Casillas in Ricardo Carvalho so po visoki zmagi nad Tottenhamom z mediji delili svoje vtise. Kljub temu, da so bili vsi zelo zadovoljni z rezultatom, pa ostajajo previdni pred povratno tekmo.

Di Maria:
“Zelo sem vesel, ker smo naredili velik korak naprej s temi štirimi zadetki. Vzdušje na stadionu je bilo fantastično. V soboto smo utrpeli hud udarec, vendar pa so nas navijači danes vseskozi podpirali. Na sreč smo jim lahko z zmago vrnili na vso njihovo podporo. To je bil odličen dan.”

Casillas:
“Zmagali smo, igrali smo dobro, dosegli smo veliko zadetkov, nismo prejeli nobenega … Je še kakšen boljši način, potem ko smo znova zaigrali v četrtfinalu? Nogomet zahteva, da spoštuješ nasprotnika. Veliko se lahko še zgodi na povratni tekmi, zato moramo ostati previdni. Ne smemo biti večzamozavestni in zato moramo poskusiti doseči zadetek, saj bi tako njim samo še otežili stvari, da bi naredili preobrat.”

Carvalho:
“Nismo pričakovali takšnega rezultata, tako da smo presegli naša pričakovanja. Bili smo zelo osredotočeni od prve minute naprej, saj smo vedeli, kako pomembno je zmagati. Nismo si še zagotovili napredovanja, nenazadnje moramo odigrati še vedno igrati v Londonu.”