X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ramos & Marcelo

Sergio Ramos in Marcelo sta se po fenomenalni zmagi kraljevega kluba strinjala s svojimi preostalimi soigralci, o pomeni torkove zmage proti Tottenhamu.

Ramos:
“Izključitev Croucha vplivala na potek tekme, vendar pa to še ne pomeni, da si zaslužimo kaj manj pohval za našo predstavo. Igrali smo resno tekmo in pri tem imeli vseskozi jasen načrt igre. Resnično smo čutili naše navijače in njihovo strast, ki so jo izžarevali, zaradi česar smo jim zelo hvaležni. Na stadion so nas prišli podpirati in upamo, da nas bodo še naprej.”

“Kapa dol pred Adebayorjem za njena dva gola, vendar pa ne smemo pri tem pozabiti na druge. Igramo kot ekipa in vsak izmed nas ima ključno vlogo na igrišču.”

“Vemo kaj nas čaka v Londonu. Kljub igralcu manj je Tottenham odigral resno tekmo, zato sem prepričan, da bo tekma na njihovem igrišču težka. Še vedno imamo priložnosti v vseh treh tekmovanjih, zato upajmo, da se bodo stvari obrnile v našo korist v tem mesecu in pol.”

Marcelo:
“Nisem bil še 100% pripravljen, vendar pa sem govoril s trenerjem in zdravniško ekipo, tako da sem moral pomagati ekipi. Naredil sem, kar sem lahko. Če se bomo sprostili na povratni tekmi, nam bo Tottenham zelo otežil stvari, toda če bomo igrali tako kot danes, bo težko za njih, da nas premagajo v Londonu. Naši navijači so bili čudoviti in prav tako smo tako igral za njih.”