X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Karanka

Pomočnik glavnega trenerja Joseja Mourinha, Aitor Karanka, ja dan pred tekmo proti Athletic Bilbaou spregovoril z mediji na novinarski konferenci.

“Naša lista vpoklicanih igralcev kaže na to, da imamo namen zmagati tekmo. V Bilbao bomo potovali z našimi vsemi razpoložljivimi igralci. Benzema je pokazal napredek, vendar pa smo se odločili, da ne bomo tvegali z njim. Želimo da se vrne, ko bo v optimalni formi.”

“Pet let sem igral v tem klubu in zato vam lahko povem, da nobenih trener ali igralec nikoli ne obupa, dokler ima ekipa še vedno možnosti za osvojitev naslova. Stadion San Mamés je zelo težko prizorišče za igranje. Tekma proti Athleticu je eden izmed tistih, ki si jih zabeležiš na koledarju že v začetku sezone. Potrudili se bomo po svojih najboljših močeh, da zmagamo in osvojimo tri zelo pomembne točke.”

“Naš trener ima svoj ​​način dela in rad uči tudi vse tiste, ki delamo z njim. Vesel sem, da sem danes tukaj, ker je to velika odgovornost. Zame je to odlična strokovna izkušnja, da sem lahko del te skupine.”

“Higuain in Kaka sta boljša iz dneva v dan. Oba trenirata zelo intenzivno. Veseli smo, da v končnice sezone računamo na njiju, ko je veliko stvari na kocki za nas.”