X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Casillas

Iker Casillas je v intervjuju za bwin.com analizirala današnjo tekmo proti Athletic Bilbau.

“V Bilbau si želimo osvojiti vseh treh točk in si na ta način poskušali znova povrniti naše možnosti v La Ligi. Athletic igra enostavn slog in rada podaja visoke žoge v kazenski prostor. Vsi vemo, kako bučni so navijači na San Mamésu, še posebej proti Real Madridu. Prav to nam daje še dodatno motivacijo. To bo lepa tekma, prav tako pa je to tekma, ki jo radi igramo.”

“Proti Fernandu Llorenteju moraš zelo dobro premisliti, kako se boš gibal. Vratar je prednost uporabe svojih rok, vendar pa tudi to ni včasih dovolj. Najbolj pomembna stvar proti visokimi napadalcem, kot je to Llorente, je da dobro preračunaš svoje gibanje in da se močno osredotočiš na to, da boš prijel žogo.”

“Igralec obnovi svoje cilje na začetku vsake sezone. Vsi si želimo dodati čim več naslovov na naš seznam lovorik. Že več let sem v Real Madridu in moj cilj je vedno bil, da osrečim vse tiste, ki ljubijo ta klub.”