X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Gago praznuje 25. rojstni dan

Fernando Gago danes praznuje svoj ​​25. rojstni dan. Defenzivni vezist je okrepil vrste Real Madrida v zimskem prestopnem roku v sezoni 2006/07, potem ko je pred tem igral za ekipo Boca Juniors in je tako Madridista že dobre zadnje štiri leta. Argentinec pričakuje, da bo kmalu okreval po poškodbi in da bo lahko pomagal ekipi v zaključku sezone.

Gago je debitiral v dresu Real Madrida, 7. januarja 2007, proti Deportivo La Coruña na stadionu Riazor (Deportivo 2-0 Real Madrid) in je nato ob koncu tiste sezone z Realom tudi osvojil naslov španskega prvaka.

V dobrih štirih letih je Gago odigral 121 uradnih tekmah v belem dresu in pri tem dosegel tudi en zadetek. V tem času je Argentinec z Real Madridom osvojil tudi dva ligaška naslova in en naslov v španskem super pokalu.

V imenu slovenske Real Madrid navijaške skupnosti, želimo Gagu še veliko dobrih tekem in veliko uspehov v dresu Real Madrida ter čim manj poškodb.