X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Največ tekem La Lige brez prejetega zadetka

Kapetan Iker Casillas znova piše zgodovino Real Madrida. Potem, ko je na tekmi proti Athletic Bilbau ohranil svojo mrežo nedotaknjeno, je bil to njegova že 141. prvenstvena tekma na kateri ni prejel zadetka, s čimer se je na klubski lestvici izenačil s Pacom Buyom. Zmaga Reala je bila prav tako tudi njegova že 263. zmaga v La Ligi, s čimer se je Casillas zavihtel na četrto mesto na lestvici Madridist, ki so zbrali največ zmag v La Ligi.

Iker Casillas je vse od debija v španskem prvenstvu, 12. septembra 1999, pa do zadnje prvenstvene tekme na stadionu San Mamés, dokazuje, da je eden najboljših vratarjev v zgodovini kraljevega kluba. Potem, ko je Iker debitiral prav na stadionu San Mames, se je na tem istem stadionu sedaj izenačil z legendarnim Buyom po število ligaških tekem brez prejetega zadetka, saj sta oba sedaj pri številki 141. Kljub temu pa ni za pričakovati, da se bo Iker pri tem tudi ustavil, nenazadnje je pred njim še veliko sezon aktivnega igranja, tako da bo slej kot prej povsem sam na vrhu te lestvice med Madridistami.

NAJVEČ TEKEM BREZ PREJETEGA ZADETKA V LA LIGI MED VRATARJI REAL MADRIDA
IGRALEC ŠT. TEKEM
Casillas 141
Buyo 141
Miguel Angel 90
Garcia Remon 69
J. Alonso 53

Tri osvojene točke na San Mamésu so prinesle Casillasu že 263. ligaško zmago, s čimer je sedaj kapetan sam postal četrti igralec Real Madrida z največ zmagami v La Ligi, potem ko so pred njim samo še Raul (327 zmag), Sanchis (312 zmag) in Gento (284 zmag).

NAJVEČ ZMAG V LA LIGI MED IGRALCI REAL MADRIDA
IGRALEC ŠT. ZMAG
Raul 327
Sanchis 312
Gento 284
Casillas 263
Santillana 262