X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Karanka

Po petkovi novinarski konferenci je pomočnik trenerja, Aitor Karanka, spregovoril tudi po zmagi Real Madrida z 0-3 na stadionu San Mamés.

“Osvojili smo tri točke na zelo težavnem stadionu. Današnja tekma je bila veliko bolj pomembna kot se to zdi na prvi pogled, že zaradi zdrsa, ki smo si ga privoščili prejšnji vikend. Sedaj je čas, da začenemo razmišljati o sredini tekmi proti Tottenhamu, ki je zelo dobra ekipa.”

“Danes ste lahko videli, da ima ta ekipa dolgo klop. Vsak igralec je sposoben zaigrati v prvi postavi. To je najbolj pomemben del sezone in vsak igralec se počuti pomembnega.”

“Kaka je bil neverjeten. Že ob pogledu na njegov obraz, lahko vidite, da je vesel, da se je vrnil po nizu poškodb. Pomembno je, da se dobro počuti. Odigral je odlično tekmo. Pred nami je še veliko pomembnih tekem in zato nam bo v veliko pomoč.”

“Da smo uporabili Pepeja kot veznega igralca je bila ena od možnosti za to tekmo. Trener ga pozna že dolgo časa in ve, da lahko igra tudi tam. Mislim, da je danes opravil svoje delo zelo dobro in da je pomagal dvigniti samozavest tako branlcem, kot tudi vezistom.”

“Di Maria daje od sebe 210% ko igra. Nikoli ne jemlje stvari enostavno. Poživil je tekmo s svojo hitrostjo, preigravanji in napadalno igro.”

“To ni prvič, da sem sam opravil novinarsko konferenco, saj je to moja že deseta. To je sicer drugačen od tistega, kar večina drugih klubov počne. Naš trener ni nespoštljiv do nikogar, še zlasti ko gre za institucijo kot je to Athletic …”