X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Dve pripravljalni tekmi pred sezono na Kitajskem

Singapurska družba Centurion Group je objavila, da so uradni in ekskluzivni partnerji obiska Real Madrida na Kitajskem v avgustu 2011. Španska ekipa, ki je bila izbrana s strani FIFA za najuspešnejši klub 20. stoletja, bo tako odigral dve prijateljski tekmi v prvem tednu avgusta. Beli balet bo tako 3. avgusta igral v Guangzhou na stadionu Tianhe proti ekipi Guangzhou Evergrande. Igralci Reala bodo nato odpotovali v Tianjin, kjer se bodo v soboto 6. avgusta pomerili na stadionu Water Drop z ekipo Tianjin Teda.

Priprav v Aziji, ki bodo prve Real Madrida po letu 2005, se bo udeležila celotna prva ekipa, kar bo omogočilo tudi lokalnim navijačem kraljevega kluba, da svoje junake v živo. Poleg dveh tekem bo Real Madrid organiziral tudi druge prireditve, ki bodo omogočile navijačem in ljubiteljem nogometa, da se tudi osebno srečajo s svojimi nogometnimi junaki.

Emilio Butragueño, direktor Real Madrida za institucionalne odnose je ob tem dejal, “To bodo vse prej kot le navadne priprave pred sezono za nas. Imamo več kot 100 milijonov navijačev na Kitajskem in to je odlična priložnost za nas, da se srečamo z navijači in da se jim zahvalimo za njihovo podporo. Želimo pokazati najboljše kar ima Real Madrid in da bodo lahko naši navijači uživali v najboljšem kar ima ta šport. Poleg tega, pa tudi kot največje blagovne znamka v svetovnem nogometu, poskušamo pomagati k rasti in razvoju športa na Kitajskem.”