X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Jose Mourinho je dan pred povratno tekmo četrtfinala Lige prvakov proti Tottenhamu, spregovoril z mediji na novinarski konferenci.

“Strinjam se s Redknappom. Nogomet vedno ponuja presenečenja. Moramo spoštovati Tottenham in moramo spoštovati nogomet. Poznam miselnost angleških ekip in če bi bil sam v njihovem položaju, tudi sam ne bi nikoli vrgel puške v koruzo in bi s svojimi igralci vse poskušal, da bi se zgodil čudež. Odigrali bomo resno tekmo in smo prišli sem doseči zadetke, tako da mislim, da bo Tottenham zelo težko napravil preobrat.”

“Igralci morajo biti inteligentni in morajo poznati situacije v katerih so. Ne bom zamenjal igralcev, ki že imajo po dva rumena kartona. Pri tem se je potrebno zavedati, da bo bil nasprotnik osredotočen na igranje svoje igr in na nič drugega. Moramo končati delo, ki smo ga začeli in spoštovati Tottenham. Naša trenutna skupna prednost je zelo dobra, vendar pa še ni dokončna.”

“Glavni cilj v skupinskem delu Lige prvakov je, da se uvrstiš v naslednji krog tekmovanja. Takrat ne potrebuješ nobenega drugega cilja. Ne vem, če smo edini klub, ki še ni izgubil tekme v letošnji Ligi prvakov, vendar če to nismo, potem je vsekakor zelo malo ekip, ki so v enakem položaju kot mi. Kar je pomembno sedaj je to, da se uvrstimo v polfinale. To bi bilo še boljše, če bomo to storili z zmago na jutrišnji tekmi in z veliko doseženimi zadetki.”

“Sam ne mislim, da bi moral govoriti o možnostih, da se še kdaj vrnem v angleški nogomet. Moja prihodnost je v Real Madridu. Imam še tri leta sedanje pogodbe in klub je zadovoljen z mojim delom. Sam vidim sebe še kot trenerja v Angliji v prihodnosti, vendar pa je Real Madrid trenutno edina stvar, ki jo imam v mislih.”

“El Clásico v tem trenutku zame ne obstaja. Jutri bomo igrali tekmo četrtfinala Lige prvakov in ne smemo razmišljati o ničemer drugem. Že več let je minilo, odkar se je Real uvrstil v polfinale in to je naš trenutni cilj. Po jutrišnji tekmi bomo imeli še dovolj časa, da razmišljajo o Barceloni.”