X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Xabi Alonso

Xabi Alonso je pred jutrišnjo tekmo na White Hart Lanu spregovoril na novinarski konferenci v imenu igralcev Real Madrida.

“Ta tekma nima ničesar opraviti s tisto, ki jo je Real Madrid odigral proti Liverpoolu. Tukaj smo, da bi zmagali. Prepričan sem, da bo Tottenham začel tekmo zelo agresivno in da bomo lahko imeli težave, če ne bomo ostali vseskozi osredotočeni. Vemo kaj moramo storiti. Moramo ohraniti ravnotežje med obrambo in napadom. Če bomo dosegli zadetek, potem bodo imeli pred seboj skoraj nemogočo nalogo.”

“Upamo, da se bomo lahko vrnili nazaj v London že 28. maja, da osvojimo klubski še deseti naslov Lige prvakov. Seveda moramo delati lepo korak za korakom, vendar pa bi bilo neverjetno osvojiti deseti naslov prav tukaj v Londonu.”

“Ne vem, če smo v najboljši formi letošnjega leta, vendar pa smo v dobri. To je odličen čas sezone in še vedno imamo možnosti v vseh treh tekmovanjih. To je prav tako dobro tudi za trenerja, ker potrebuje vse igralce, ki so okrevali po poškodbah, za borbo na vseh frontah. To je ključen trenutku in tega se tudi zavedamo.”