X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Brez prejetega zadetka na 8. od 10. tekmah LP

Poleg tega, da je v letošnji sezoni Real Madrid osvojil največ točk v Ligi prvakov, kraljevi klub podira tudi svoje osebne rekorde. Potem, ko je Realu uspelo ohraniti svojo mrežo nedotaknjeno na osmih od dosedanjih desetih tekem v letošnji Ligi prvakov, so beli podrli svoj osebni rekord sedmih tekem brez prejetega zadetka iz sezone 1997/98 in 2001/02, v kateri so beli osvojili svoj sedmi in deveti naslov Lige prvakov.

Real Madrid se je na svoji prvi tekmi v letošnji sezoni Lige prvakov pomeril z Ajaxom in ga premagal z rezultatom 2-0. Real je nato premagal še Auxerre in Ajax na gostovanju. Proti francoski ekipi so beli znova zmagali tudi na Santiago Bernabeu, kjer je bil prav tako premagan tudi AC Milan.

Remiju 1-1 na prvi tekmi osmine finala proti Olympique Lyonu je sledila zmaga s 3-0 na povratni tekmi. V četrtfinalu je kraljevi klub s 4-0 nadigral Tottenham na Santiago Bernabeu, medtem ko je bilo na White Hart Lanu 0-1.

TEKME REAL MADRIDA V LIGI PRVAKOV 2010/11 BREZ PREJETEGA ZADETKA
TEKMA REZULTAT
Real Madrid – Ajax 2-0
Auxerre – Real Madrid 0-1
Real Madrid – AC Milan 2-0
Ajax – Real Madrid 0-4
Real Madrid – Auxerre 4-0
Real Madrid – Olympique Lyon 3-0
Real Madrid – Tottenham Hotspur 4-0
Tottenham Hotspur – Real Madrid 0-1