X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas, Arbeloa & Carvalho

Iker Casillas, Alvaro Arbeloa in Ricardo Carvalho so z mediji delili svoje poglede na tekmo na White Hart Lanu.

Iker Casillas
“Kar nekaj časa smo potrebovali, da smo se vrnil kamor si vsi želijo, še posebej Madridiste, da bi bili. Ti dve tekmi sta bili težki in Real Madrid je zaslužen zmagovalec tega dvoboja. Pravici je bilo zadoščeno.”

“Naše tekme proti Barceloni bodo napete in vznemirljive. Sedaj se moramo najprej osredotočiti na ligaški spopad z njimi, ker je to naša naslednja tekma. Ta bo povsem drugačna tekma v primerjavi z dvema tekmam v polfinalu.”

“Sam sem kapetan Real Madrida in zato bi bil nespoštljiv do Madridist, če bi rekel, da sobotni El Clásico ni pomemben. V soboto želimo premagati Barcelono, osvojiti še več točk, ker je ligaški naslov še vedno dosegljiv. Nič še ni izgubljenega.”

Arbeloa
“Želimo osvojiti La Ligo, Copo del Rey in se uvrstiti v finale Lige prvakov. Vemo, da bo to težko, saj je Barcelona odlična ekipa, vendar pa se jih ne bojijo. Na vsaki tekmi bomo dali vse od sebe.”

Carvalho
“Nocoj smo morali odigrati resno tekmo, ker se angleške ekipe nikoli ne predajo. Zame je bilo pomembno, da bi se izognil prejetemu rumenemu kartonu, vendar pa sem prejel rumeni karton po prvem storjenem prekršku. Na koncu vedno razmišljaš o tem, kako bi se lahko izognil takšnim stvarem.”