X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je spregovoril z mediji, po zmagi 1-0 Real Madrida nad Tottenhamom na stadionu White Hart Lane.

“Smo mlada ekipa, ki nima veliko izkušenj. Ta projekt je še v izgradnji, vendar pa kljub temu sam mislim, da je povsem normalno za nas, da se uvrstimo v polfinale, saj Real Madrid s svojo zgodovino sem tudi spada.”

Vsako od štirih tekem proti Barceloni bomo obravnavali kot poglavje zase. Ne delim mnenja, da bo razplet prve tekme odločil tudi o razpletu ostalih, saj bo vsaka tekma drugačna. Moja teorija je zelo osnovna: odigraš eno in se nato začneš pripravljati na naslednjo. Jutri se bom začeli pripravljati na prvo tekmo. Razmišljali bomo o sobotnem El Clásicu in ne o finalu Copa del Rey.”

“Morate vprašati novinarje, če smo dosegli naše cilje, saj oni vedo o tem veliko stvari in si vedno ustvarijo mnenje. Vem, kako potekajo stvari v nogometu, saj nič ne pomeniš, če ničesar ne osvojiš. Prav zaradi tega ni dovolj, da se samo uvrstiš v finale Copa del Rey ali v polfinale Lige prvakov. Potrebuješ še nekaj drugega.”

“Če storim bilo kaj v zvezi z rumenimi kartoni mojih igralcev, me vedno doleteli kazen. Po zmagi 4-0 na Bernebeu nisem želela, prav zaradi tega nisem želel ničesar storiti. Moja največja skrb je bila ta, da sem imel kar tri branilce, ki jim je grozila prepoved igranja na naslednji tekmi. Albiola nisem vpoklical niti za prvo tekmo, Pepe je imel prepoved igranja in sedaj še Carvalho, ki ne bo smel igrati na prvi tekmi polfinala, vendar pa mu zato lahko že igral na povratni tekmi. Nekaterim trenerjem uspe zavarovati svoje igralce pred prepovedjo igranja zaradi rumenih kartonov, medtem ko spet drugim ne.”

“Le predsednik Real Madrida lahko ustavi prizadevanja Milana za podpis Cristiana Ronalda. Je izjemen igralec in sam ne mislim, da si kdor koli lahko privošči, da bi plača za njega toliko kolikor je vreden, vendar pa ima le Florentino Perez zadnjo besedo pri vsem tem.”