X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Xabi Alonso

Xabi Alonso je po zmagi nad Tottenhamom na stadionu White Hart Lane govoril o tej tekmi in o polfinalu Lige prvakov proti Barceloni.

“Vedeli smo, da bodo pritisnili od prve minute in da bodo želeli doseči zadetek, ki bi jim vlil dodat samozavest, vendar pa smo mi imeli tekmo večino časa pod nadzorom. Niso si priigrali veliko priložnosti in ko je še v drugem polčasu zadel Cristiano smo vedeli, da je vse odločeno.”

“Že veliko je bilo povedanega o naših tekmah proti Barceloni, vendar pa je bile vse to do danes samo špekulacije. Te tekme so danes postale tudi dejstva in tako da se veselimo teh tekem. Obe ekipi se zelo dobro poznata med seboj in prepričan sem, da nas čaka zelo napeto polfinale.”

“Stvari bomo morali vzeti počasi, korak za korakom, saj je to formula za uspeh. Sedaj bomo uživali v tej zmagi in v naši uvrstitvi v naslednji krog tekmovanja. Že jutri pa bomo začeli s pripravo na sobotno tekmo, tako kot se vedno pripravljamo na tekme in da bomo tekmi pristopili s pravo mentaliteto, saj je to ključ do dobrega rezultata.”