X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real v polfinalu LP z Barcelono

Po zmagi v četrtfinalu proti Tottenhamu in Šahtarju, se bosta Real Madrid in Barcelona med seboj pomerila v polfinalu Lige prvakov. Tekmeca se bosta prvič pomerila v sredo, 27. aprila na stadionu Santiago Bernabeu, povratna tekma bo pa že naslednji teden in sicer v torek, 3. maja na stadionu Camp Nou. Skupni zmagovalec se bo nato v finalu na slovitem stadionu Wembley v Londonu pomeril z zmagovalcem dvoboja med Manchester Unitedom in Shalkejem.

Kot zanimivost, lahko pri tem omenimo še to, da se bosta Real Madrid in Barcelona pred dvema El Clasicoma v Ligi prvakov ob koncu aprila in v začetku maja, pomerila še na dveh medsebojnih tekmah. In sicer bo prva tekma na sporedu že to soboto, ko bo Real na domačem Santiago Bernabeu gostil Barcelono v 32. krogu španske La Lige. Naslednja tekma med španskima velikanoma bo nato na sporedu že štiri dni kasneje, ko se bosta tekmeca v Valenciji pomerila za lovoriko v finalu španskega Kraljevega pokala. Največja rivala bosta tako v slabih 20-ih dneh odigrala kar štiri El Clasice, zaradi česar ljubitelji enega ali drugega kluba, kakor tudi vsi ostali nogometni privrženci, upamo na štiri nogometne spektakle in seveda na zmage svoje ekipe.

Polfinale LP med Real Madridom in Barcelono bo več kot le samo polfinale