X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Karanka

Pomočnik trenerja, Aitor Karanka je spregovoril za medije pred ligaškim El Clásicom proti Barceloni na Santiago Bernabeu.

“Ekipa je napredovala z več vidikov. Sedaj delamo skupaj že dlje časa, tako da se igralci znotraj ekipe med seboj že boljše poznajo. Smo v dobri fizični formi. Čas od prejšnjega El Clásica smo uporabili, da smo napredovali in tako smo bolj zrela ekipa sedaj.”

“Vedno smo ekipa, ki je nad posameznikovimi prizadevanji. Zadnji del sezone je res razburljiv, glede na to koliko naslovov je v igri. Biti v Real Madridu pomeni, da si pripravljen na vse, še posebej na tekme kot je ta.”

“Morali bomo počakati, da vidimo, kako se bodo počutili naši igralci jutri. Vsekakor bomo uporabili najboljšo postavo, da zmagamo tekmo in da ohranimo naše možnosti za osvojitev naslova. Tisto, kar je vtem trenutku najbolj pomembno, so tri točke in Real Madrid bo poskušajo po svojih najboljših močeh, da jih osvoji od samega začetka tekme. Jutrišnja tekma je najbolj pomembna, saj je naša naslednja tekma. Eden od ključev do našega uspeha je ta, da smo osredotočeni le na eno tekmo naenkrat.”

“Cristiano Ronaldo je najboljši igralec na svetu in si vedno želi doseči zadetek. Če mu jutri ne bo uspelo zadeti, potem bo zagotovo zadel že na naslednji tekmi. Pri tem pa tudi ni pomembno, če mu to ne bo uspelo. Želi si, da Real Madrid zmaga svoje tekme, če doseže zadetek, so zato stvari samo še boljše.”

“Kljub svoji veličini, pa Real Madridu ni uspelo ostati v boju za tri naslove v tej fazi v sezoni že dolgo časa. Logično je, da smo v tem položaju, glede na našo zgodovino. Celo leto smo trdo delali, da bi sedaj bili v tem položaju.”

“Vsak teden slišimo mnenje Madridisma na stadionu in vsak dan na ulicah. Navijači so želijo, da je Real Madrid tam, kjer je v tem trenutku. Ne želijo si, da bi bila njihova ekipa izločena iz Copa del Rey, s strani ekipe iz tretje lige, prav tako si niti ne želijo, da bi bili izločeni iz Lige prvakov že v osmini finala. Želijo si trenerja, ki dela vsak dan in da dokaže, da je 100% predan klubu. Prav tako si želijo, da se Real bori za osvojitev vseh naslova ob koncu sezone.”

“Sam predstavljam športno institucijo, kot je to Real Madrid. Ni se zgodilo prvič, da sem jaz prišel na novinarsko konferenco in vsak je odgovoren za svojo dejanja. Sam imam spoštovanje do vseh vas, da vam lahko povem kaj, tako da je verjetno boljše, da ne govorimo o tistih, ki niso tukaj.”