X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Arbeloa, Carvalho & Marcelo

Alvaro Arbeloa, Ricardo Carvalho in Marcelo so komentirali remi 1-1 z Barcelono na Santiago Bernabeu.

Arbeloa
“Videti, kako gre vse že navzdol in se nato vrniti v igro ter remizirati z igralcem manj, je vse prej kot slabo, v bistvu je to nagrada za naše trdo delo. Želeli smo si zmagati, da bi s tem še bolj pritisnili na Barcelono v La Ligi, vendar pa je bila tekma zelo težka.”

“Igrali smo dobro, še posebej, ko smo imeli vseh enajst igralcev na igrišču. Takrat niso niti imeli pravih priložnosti za zadetek, medtem ko smo jih sami nekaj imeli.”

Carvalho
“Kar je pomembno je to, da se je pokazal naš karakter, ko smo izgubljali in imeli na igrišču samo deset igralcev. Igrali smo na protinapade in dosegli zadetek.”

“Ekipa je igrala dobro, kar je bilo zelo pomembno po naši zadnji tekmi proti Barceloni. Seveda si želimo v sredo zmagati.”

“Lahko še igramo nekoliko bolje, vendar pa smo kljub temu že sedaj igrali dobro. Če bomo še naprej kazali ta karakter, potem bomo imeli možnosti za zmago tudi na naslednjih tekmah. Sam ne bom mogel igrati na prvi tekmi polfinala Lige prvakov, vendar pa upam, da si bomo priigrali dober rezultat pred igranjem povratne tekme na Camp Nou.”

Marcelo
“Sam nisem tukaj, da bi govoril o sodniku. Moramo igrati s tem kar počne na igrišču, pa naj nam s tem pomaga, ali pa nas oškoduje. Finale Copa del Rey bo zapletena tekma, vendar pa si vsi želimo zmagati.”