X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ramos

Sergio Ramos je analiziral remi 1-1 proti Barceloni na Bernabeu.

“Vedno je lepše, ko zmagaš. Po izključitvi Albiola so nekoliko bolj prevladovali. Res je, da nam ta točka ne zadovolji vseh apetitov, predvsem zaradi našega zaostanka v La Ligi. Zmanjkalo nam je nekaj sreče, da bi zmagali tekmo.”

“Naša dolžnost je, da se še naprej borimo za ligaški naslov, glede na to, da ga zaenkrat uradno še ni osvojila nobena ekipa. Še naprej moramo izvajati pritisk na Barcelono. Imamo veliko ekipo in vsak igralec v njej je kakovosten nogometaš. Vsakdo v ekipi se je odzval, ko je dobil priložnost igrati. Spet smo na igrišču ostali le z desetimi igralci. Tudi Alves je povzročil prekršek za enajstmetrovko, a ni dobil ničesar, vendar pa se te stvari dogajajo v nogometu.”

“Sam bi rad izpostavil enotnost ekipe in navijačev na Bernabeu. Če so navijači zadovoljni, so to zato, ker so videli, da se je ekipa odzvala na pravi način. Odnos igralcev je bil dober in zato lahko vsi hodimo z visoko dvignjenimi glavami.”