X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Valdano

Generalni direktor Jorge Valdano z mediji delil svoje poglede na El Clásico.

“Stvari so se zapletle po enajstmetrovki, rdečem kartonu in zadetku, ki smo ga prejeli. V prvem polčasu smo vložili veliko truda in zato je bilo preostanek drugega polčasa težko igrati z igralcem manj. Barcelona je naredila napako, ko nam je pustila nekaj več prostora in tega si ne smeš privoščiti proti ekipam, kot je to Real Madrid. Svojo priložnost smo dobro izkoristili in smo bili dovolj odločni, da smo poskušal tudi zmagati tekmo.”

“Še naprej bomo trdo delali, da bi osvojili naslov, dokler bomo imeli še matematične možnosti, da to tudi naredimo. Naša zadnja izkušnja z Barcelono je bila precej slaba, vendar pa smo dokazali, da smo nocoj bili konkurenčni, kar je zelo pomembno za prihodnje tedne.”

“Obe ekipi sta posegli po svojih orožjih. Bila je zelo napeta tekma in verjamem, da bo utrujenost igrala pomembno vlogo v naslednjih tekmah. Bomo videli kako se bomo oborožili za naslednje tekme, toda naša samozavest se je vsekakor dvignila s to tekmo.”