X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Arbeloa, Marcelo & Pepe

Arbeola, Marcelo in Pepe so delili svojo srečo z mediji po osvojitvi Kraljevega pokala.

Arbeola:
“Pokazali smo odlično predstavo. Edina možnost premagati Barcelono je ta, da igraš skoraj popolno. Že razmišljamo o Ligi prvakov, kjer nas čakata dve težki tekmi, kjer nam vsekakor ne bo lahko.”

“Zmago posvečamo svojim družinam in predvsem vsem Madridistam, ki so prišli v Valencio in tudi tistim, ki so ostali v Madridu. Osvojili smo lovoriko na katero je Madridismo čaka že zelo dolgo. Ljudje so že komaj čakali, da se vrnejo na Cibeles, kjer bomo skupaj proslavili to osvojeno lovoriko.”

Marcelo:
“Danes smo zmagali, vendar pa moramo še naprej nadaljevati z dobrim delom in osvajanjem lovorik v prihodnosti. Vsi smo zelo srečni. Želim se zahvaliti našim navijačem za njihovo neverjetno podporo.”

Pepe:
“Pokazali smo neverjetno predstavo. Ekipa je pokazala velik moštveni duh in požrtvovalnost. V prvem polčasu smo bili zelo dobri, v drugem pa smo se malo preveč sprostili, vendar pa je Crisitiano zaključil tekmo v našo korist. Vsi bi si morali čestitati med seboj, ker smo vsi pomagali priti ekipi do zmage.”