X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas, Ramos & Xabi Alonso

Ko bi lahko vsi videli vse emocije v očeh Ikerja Casillasa, Serigia Ramosa in Xabi Alonsa, ko so komentirali zmago v Kraljevem pokalu 2011.

Ramos:
“Podpora Madridisma je bila fondumentalnega in vitalnega pomena. Osvojiti lovoriko s tako predano ekipo je nekaj neverjetnega. Mourinho je kapetan te ladje in skozi njegovo filozofijo nas poskuša naučiti vrednote, ki so nam na tej tekmi prišle prav.”

Xabi Alonso:
“Zelo sem srečen. Bila je zelo napeta tekma, vendar pa je zato naše veselje sedaj toliko večje. To je bila prva lovorika v tej sezoni, ki je bila na razpolago za osvojitev in mi smo si jo želeli osvojiti. Zelo smo veseli za ekipo in za naše navijače. Sedaj je čas za proslavo lovorike in zato bomo šli proslavljati, kot si to zaslužimo.”

Casillas:
“Ta zmaga je za naše navijače. Imeli smo dve slabi sezoni, vendar pa smo skozi trdo delo in predanost dokazali, da lahko zmagujemo. Našo zmago dolgujemo vsem navijačem, ki so prišli na tekmo in vsem tistim, ki so ostali v Madridu. To je nov pokal za Madridismo. Mourinho je fenomenalen trener. Povsem je spremenil našo miselnost.”