X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je bil povsem miren, ko je spregovoril z mediji po osvojitvi španskega Kraljevega pokala z Real Madridom, ob tem pa je razkril, kaj je storil takoj po zadnjem sodnikovem žvižgu. “Takoj po tekmi sem odšel v garderobo, poklical svojo družino in se malce spočil. Želel sem, da bi bili igralci tisti, ki bi uživali. Sem utrujen, a srečen,” je pripomnil Portugalec.

Za nami je precej izenačena tekma, mi smo bili boljši  v prvem, Barcelona v drugem polčasu. Casillas se je odlično izkazal. Naredili smo zelo malo napak, saj je bila zelo resna tekma. Igralci so bili zares osredotočeni in so povsem vedeli, kaj morajo storiti. V podaljšku smo bili močni kot celota, medtem ko je Barcelona delovala nekoliko utrujeno, predvsem psihološko. Kdor v podaljšku zabije prvi gol, ponavadi tudi zmaga. Za nami je enkratna nogometna predstava.

Vedno je lepo osvajati lovorike. Nekdo mi je pred kratkim dejal, da sem trener za lovorike in ta vzdevek mi je všeč. To je pač moja služba. Zato sem ponosen na mojo ekipo, na navijače in vse ljudi, ki držijo pesti za nas. To je moja četrta pokalna lovorika in zares sem zelo ponosen.

Ta tekma ne bo imelo nič skupnega s tistim, kar nas čaka v Ligi prvakov. Vsaka tekma bo drugačna. Bomo videli, kaj se bo zgodilo med dvema odličnima ekipa na naslednjih dveh tekmah, v vsakem primeru pa je možno prav vse.

“Moje delo v Real Madridu v tej sezoni ni povezana zgolj z osvajanjem lovorik. Spreminjam tudi nekatere druge sila pomembne stvari. V tem trenutku sem sproščen in zelo srečen. Lepo je začeti z osvojeno lovoriko, ki bo brez dvoma dvignila veliko breme z ramen igralcev, vendar pa imam sam dovolj izkušenj s takšnimi stvarmi in glede na pisanja medijev, bi moral igrati s šestimi napadalci. Igrali smo, kot pač smo, a smo igrali proti zelo močnemu nasprotniku, zaradi česar je to, kar smo naredili, še toliko večji uspeh.”