X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Albiol

Albiol je na predvečer tekme belih v La Ligi proti Valencii, spregovoril za sponzorja Real Madrida, bwin.

“Računam na to, da bo zmagala moja ekipa. Osvojili bomo vse tri točke, saj si ne želimo, da bi se La Liga že odločila. Načrtujemo, da bomo dobro igrali in premagali trdno ekipo Valencie pred nadaljevanjem naslednjega tedna, ki bo bistvenega pomena za nas.”

“Doseči prvi zadetek bi bilo zelo pomembno. To je zelo težak stadion za gostovanje. Valencia se bo morda nekoliko odprla in bo zato pustila nekaj več prostora. Imamo hitre in talentirane igralce v napadu, ki znajo to izkoristiti. Če prvi dosežeš zadetek, ti to daje dobre možnosti za zmago na tekmi, toda tekme trajajo 90 minut in marsikaj se lahko zgodi.”

“Valencia si ponavadi vedno prizadeva dobro igrati proti dobrim ekipam. Ponavadi so zelo motivirani, da bi lahko dosegli veliko zadetkov na tej tekmi. So najboljša ekipa v ligi, če izvzamemo Real in Barcelono, saj so trenutno na tretjem mestu. Veliko točk so že osvojili in v zadnjem času jim gre zelo dobro. Zmagali so na zadnjih treh tekmah. Morali bomo nekoliko trpeti, če želimo zapustiti Mestallo s tremi točkami in pri tem moramo zmagati, če želimo, da bi bitka za ligaški naslov bila malo bolj razburljiva.”

“Soldada in Mato moramo držati kar se daleč stran od našega kazenskega prostora. Ko sta enkrat v kazenskem prostoru sta izjemna strelca. Mata je odličen igralec napadalni polovici. Ključ do njihove zaustavitve je ta, da se branimo kot ekipa, da si veliko pomagamo drug drugemu in da to počnemo kar se da visoko.”

“Moja vloga je vedno določena s strani trenerja. Smo v zadnjem mesecu in pol sezone in naslova je odvisen od vseh tekmah, ki jih še imamo. Moram biti v najboljši formi, da bi pomagal ekipi.”