X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Kaka praznuje 29. rojstni dan

Le dva dni po osvojeni lovoriki španskega Kraljevega pokala, Ricardo Izecson dos Santos Leite “Kaka” przanuje svoj 29.rojstni dan z željo, da bi osvojil še veliko stvari. Prva velika želja je, da bi zaigral v finalu Lige prvakov, vendar pa mora zato Real Madrid najprej v polfinalu odpraviti Bracelono.

Kaka je bil predstavljen kot Madridista 30.junija 2009. Brazilec je svojo nogometno pot začel v Sao Paulu in postal eden od najboljših igralcev na svetu, medtem ko je v Milanu leta 2007 osvojil Ligo prvakov, nagrado Ballon’dOr in nagrado FIFA za najboljšega igralca na svetu.

V tej sezoni je Kaka igral na 14. tekmah (devet v La Ligi, tri v Ligi prvakov in še tri v Copi del Rey), kjer je na šestih tekmah začel v prvi postavi. Razlog za manj odigranih tekem je vsekakor dolgotrajna poškodba, ki mu je preprečevala, da bi užival na igrišču, kljub temu pa je v tej sezoni na igrišču preživel 604 minute, dosegel štiri  zadetke (proti Villarrealu, proti Real Sociedadu in dva proti Athletic Bilbau) in prispeval še dve podaji za zadetek.

V imenu slovenske Real Madrid navijaške skupnosti, želimo Kakaju še veliko dobrih tekem in veliko uspehov v dresu Real Madrida. Feliz Cumpleaños Kaka!