X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Adebayor & Granero

Esteban Granero in Emanuel Adebayor sta prav tako zaigrala v finalu španskega Kraljevega pokala, ki se bo zapisal v zgodovino Real Madrida. Po tekmi sta oba medijem povedala, kaj to pomeni za njiju.

Adebayor:
“To je moj prvi naslov doslej in ponosen sem, da igram za ta klub. Igrali smo zelo dobro in si zaslužili to zmago. Vsi smo komaj čakali ta trenutek zmage in zelo trdo smo delali, da dosežemo svoj cilj. To je odločilen trenutek sezone. Po tej zmagi bomo še naprej zelo osredotočeni in odločni. Zelo sem srečen za Mourinha, ker si je zaslužil ta naslov.”

Granero:
“Real Madrid mora vedno biti na vrhu. To je velik dan za vse. Zelo pomembno je bilo biti tukaj in premagati Barcelono. To je čas, da vse vse stavimo. V prvem polčasu smo bili boljša ekipa in na odmor bi morali oditi z prednostjo dveh zadetkov. V nadaljevanju so bili oni boljši, vendar mislim, da smo pošteni zmagovalci. Med obema ekipama ni velike razlike. Moramo tekmovati med seboj in v tem tekmovanju se lahko vidi, kdo je boljša ekipa. Tokrat smo bili mi.”