X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Več kot 150.000 navijačev proslavljalo na Cibelesu

imageshack.us

Slika pove več kot 1000 besed!

Niti dež, niti velikonočni prazniki, niti pozna ura niso mogli preprečiti tisočim navijačem Real Madrida, da ne bi proslavljali osvojene lovorike španskega Kraljevega pokala, ki so jo njihovi ljubljenci osvojili na Mestalli proti Barceloni. Več kot 150.000 ljudi se je zbralo ob kultni fontani Cibeles v Madridu, kjer so nato pričakali še igralce Real Madrida, ki so po tekmi namenjenem za praznovanja.

Kmalu po zaključnem sodniškem pisku Undiana Mallenca na stadionu Mestalla v Valencii, so se 352 kilometrov stran na Cibelesu začele zbirati prve Madridiste z vzkliki: “Campeones, campeones!”. Vsako minuto kasneje je prihajalo vedno več navijačev, ki so zapolnili trg opremljeni s šali, dresi in zastavami Real Madrida ter nato v petju navijaških pesmi pričakovalo svoje heroje, da se vrnejo iz Valencie.

Prvič se mu je priključila tudi mestna hiša, ki so jo okrasili s posebnimi svetlobnimi efekti, tako da se je na njej pokazal tudi grb novega španskega pokalnega zmagovalca.. Himna Madridist je začela igrati približno ob 0:45, ko je na tisoče navijačev že nestrpno pričakovalo svoje junake.

Čakanje se je končno končalo ob 4:15, ko se je med množico pojavil dvonadstropni avtobus. Avenija Castellana je bila nabito polna in hrup množice je bil neusmiljen. Enotnost med igralci in navijači je dosegla vrhunec, ko so se šampioni en za drugim sprehodili po stezi okoli fontane boginje Cibeles.

Kapetan Iker Casillas je Boginjo Madridist, kot je že tradiciji ogrnil z zastavo in šalom kluba, medtem pa se je začel tudi ognjemet, iz glasnih zvočnikov pa so odmevale rime pesmi “We are the champions”. Marcelo se je vključil z množico navijačev v proslavljanje bolj kot kateri drugi igralec, medtem ko pa je Cristiano prejel največji aplavz v čarobni noči, ki se bo za vedno zapisala v zgodovino Real Madrida.

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us