X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Jose Mourinho je na petkovi novinarski konferenci razpravljal o svoji prihodnosti in tudi o sobotni tekmi proti Valencii.

“Vesel sem, da se naše delo obrestuje in da si ljudje želijo iti v isto smer, kot si sam želim. Vedno sem miren in ne želim izgubiti ambicij. Sam nisem tukaj le za eno leto, ampak za veliko dlje časa. Vsak dan se počutim boljše pri delu v Real Madridu. Vse novice, ki prihajajo iz Italije so napačen in zato želim mirno nadaljevati svoje delo. Tukaj bom že na pripravah pred novo sezono, da bi delali še naprej v tej smeri. Moje ekipe so vedno še boljše v drugi sezoni in zato bom trdo delal, da se to zgodi tudi tukaj. Prepričan sem, da bo Real Madrid še boljši v moji drugi sezoni.”

“Ničesar nočem slišati o sredini tekmi. V soboto moramo igrati tekmo in še naprej moramo jemati prvenstvo resno. Ni važno ali imamo osem, štiri, deset ali dvajset točk zaostanka za vodilno ekipo, bo sobotna ekipa težka peori ekipi, ki bo očitno dobila bitko za tretje mesto. So zelo dobra ekipa in zato moramo biti osredotočeni na to tekmo. Imamo svoje omejitve pri izbiri igralcev za tekmo, saj se soočamo s poškodbami, ali pa bi kateri od igralcev potreboval malo počitka, vendar pa je ta tekma najbolj pomembna v tem trenutku.”

“Ko imaš poškodovanega igralca je to vedno slaba novica za ekipo in za trenerja. Prizadela nas je poškodba Khedire, vendar pa da rečeš, da je že zaključil za to sezono, je to zelo absurdna trditev. Proti Valencii ne bo mogel igrati, lahko pa praktično že zagotovim, da ne bo mogel igrati niti v sredo. Manjkal bo na naših obeh naslednjih tekmah, vendar pa upamo, da se bo lahko vrnil kar se da hitro.”

“Lass v sredo ni igral, medtem ko je Granero odigral dobrih 20 minut. Granero se vedno dobro odzove. Seveda nam je žal, da ne bomo mogli računati na Khediro, vendar pa je naša ekipa zgrajena tako, da bomo imeli odgovor na njegovo odsotnost.”

“Barcelona je fantastična ekipa, ki je veliko stvari osvojili, vendar pa niso prvaki Evrope. So prvaki Španije in imajo dobre možnosti, da to ponovno postanejo. Samo zato, ker so izgubili proti nam, to še ne pomeni, da so slabi. Sem stabilna tako v dobrih časih, kot tudi v slabih in vem, da moramo ostati mirni. Osvojili smo zgodovinski pokal proti zelo dobremu nasprotniku. Kar si bom sam najbolj zapomnil, je naša fantastična pot do naslova, ker smo na njej premagali težke ekip, kot je recimo eden od presenečenj sezone Levante, lansko drugo uvrščeno ekipo Atletica in prvaka, ekipo Seville. Prav tako pa se bom tudi spominjal toplega objem predsednika.”