X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je spregovoril z mediji po visoki zmagi Real Madrida proti Valenciji in pri tem izrazil svoje zadovoljstvo z visoko zmago.

“Nekateri ljudje lahko izgubijo zbranost po nepozabnih tekmah, vendar pa se to nam ni zgodilo. Zelo sem vesel, saj je Valencija tretje uvrščena ekipa prvenstva in en od največjih klubov v La Ligi. To tekmo smo vzeli zelo resno, vendar pa štejejo le tri točke in borili se bomo do konca v španskem prvenstvo, dokler bomo imeli teoretične možnosti na osvojitev naslova.”

“Nekaj tednov nazaj smo izgubili proti Sportingu, vendar se počutimo dobro. Kar sem povedal za Kakaja velja za celotno moštvo. Če lahko zaključimo sezono z občutkom, da lahko premagamo katerokoli ekipo, bomo zaradi tega zelo samozavestni v naslednji sezoni. Če bo Barcelona osvoji prvenstvo, potem ga bo to zaradi njihovih zasluženih točk in ne zaradi naših izgubljenih točk.”

“Kaka je odigral zelo dobro tekmo na poziciji, kjer mi je bil zelo všeč. To je pozicija na katero je navajen igrati. Potrebujemo ga in on sam je potreboval to za dvig samozavesti. Ljudje lahko vidijo kako talentiran je to sezono v prizadevanjih in v naslednji sezoni bo zagotovo znova stari dobri Kaka. Zelo sem vesel zanj in za hčerko, ki se bo rodila v naslednjih dneh.”

“Jutri bomo na Valdebebasu, vendar pa ne bomo trenirali ali razmišljali o nogometu. S pripravami na Ligo prvakov bomo začeli v ponedeljek.”

“Nacho je danes debitiral za prvo ekipo na zelo težki tekmi in pri tem je bil videti kot že pravi veteran. To je tisto kar zahtevam od mladih igralcev, da so pripravljeni, še posebej iz psihološkega stališča. Kapo dol pred njim, kot tudi pred njegovimi soigralci.”