X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Nacho & Granero

Nacho ne bi mogel imeti boljšega debija, kot je sodelovanje pri visoki zmagi Real Madrida proti Valencii s 3-6. Mladi Nacho in Granero sta po visoki zmagi na Mestalli z mediji delila svoje občutke.

Nacho:
“Cel teden sem treniral z prvo ekipo, vendar pa do danes nisem vedel, ali bom igral. Zelo sem vesel, da sem dobil to priložnost, po tolikih letih igranja v Real Madridu. Prišli smo do točke na tekmi, ko sam več enostavno nisem mogel več igrati. Bila je zelo intenzivna tekma, vendar pa sem si želel igrati naprej. Premiera Division je čisto drugi svet.”

“Zelo sem počaščen s tem kar je Mourinho povedal o meni. Vsi moji soigralci so mi čestitali. Nisem imel priložnosti, da bi debitiral v Copi del Rey, vendar pa ne bom nikoli pozabil tega dne. Moj brat Alex me je cel teden spodbujal in govoril naj ostanem miren. Svojo majico bom dal družini, žogo pa bom sam obdržal.”

Granero:
“To je Real Madrid in mi ga moramo predstavljati tako kot si zasluži. V četrtek smo imeli pogovor in vedeli smo, da moramo biti zbrani. To je bila pomembna tekma in morali smo nastopiti tako, kot se pričakuje od Real Madrida.”