X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Kaka se vrača v vrhunsko formo

Kaka si je v soboto na Mestalli na tekmi proti Valenciji prislužil naziv “igralec tekme”. Brazilec za zmago Real Madrida s 3-6 proti Valenciji dosegel dva zadetka gola ter temu dodal še dve asistenci. Potem, ko je sedaj povsem okreval po poškodbah, je nekdanji zmagovalec nagrade Ballon d’Or na Mestalli pokazal formo, ki ga je krasila v najboljših časih.

Po dopolnjenem 26. rojstnem dnevu (22. aprila), je Kaka praznoval svoj ​​rojstni dan v slogu le dan kasneje na Mestalli. Po okrevanju po poškodba je brazilski vezist znova blestel in užival na igrišču. Potem, ko je po povratku na zelenice že na tekmi proti Bilbau dosegel dva zadetka, je bil v soboto zagotovo glavni “krivec” za izjemno predstavo Reala proti Valenciji, potem ko je znova dosegel dva zadetka in je tako v letošnji sezoni na desetih ligaškijh tekmah dosegel 6 zadetkov.

Po tekmi z Valencijo je z igro Brazilca bil navdušen tudi Mourinho, ki je za njega našel le lepe besede. “Kaka je odigral zelo dobro tekmo na poziciji, kjer mi je bil zelo všeč. o je pozicija na katero je navajen igrati. Potrebujemo Potrebujemo ga in on sam je potreboval to za dvig samozavesti. Ljudje lahko vidijo kako talentiran je to sezono v prizadevanjih in v naslednji sezoni bo zagotovo znova stari dobri Kaka,” je dejal trener kraljevega kluba.

Kaka je sedaj po prestopu v Real Madrid dosegel skupaj 15 zadetkov, vendar pa ima poleg odlične sposobnosti doseganja zadetkov, še boljšo sposobnost pri asistiranju za zadetek. Dve takšne asistence je na tekmi proti Valenciji izkoristil tudi Higuain, medtem ko je Kaka v zadnjih dveh sezonah prispeval še dodatnih 14 asistenc.

KARIERA KAKAJA V REAL MADRIDU
La Liga Liga prvakov Copa del Rey SKUPAJ
Št. tekem Goli Št. tekem Goli Št. tekem Goli Št. tekem Goli
2009/10 25 8 7 1 1 0 33 9
2010/11 10 6 2 0 3 0 15 6
SKUPAJ 35 14 9 1 4 0 48 15

Za Kakajem je resnično odličen in pomemben teden, saj je po rojstnem dnevu najprej dosegel dva zadetka, nato pa se mu je rodila še hčerka Isabella, zato v imenu slovenske Real Madrid navijaške skupnosti, čestitamo Kakaju ob rojstvu hčerke.