X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Benzema & Albiol

Karim Benzema, ki je proti Valenciji dosegel svoj 10. ligaški zadetek v tej sezoni, je po tekmi tako kot Albiol razpravljal o pomenu zmage proti Valenciji.

Benzema:
“To je bil dober dan. Odigrali smo odlično tekmo in dosegli šest golov. Valencia je dobra ekipa, a Real Madrid je bil fantastičen. Pred sredino tekmo je bilo pomembno, da smo zabeležili zmago. Na osebni ravni se počutim odlično.”

Albiol:
“Po tako odličnem prvem polčasu je bila tekma že praktično odločena. Že ob polčasu smo imeli veliko prednost in v zadnjih 20. minutah smo bili že nekoliko utrujeni. Nismo pričakovali tako visokega rezultata proti tako dobri ekipi kot je Valencia. Dosegli smo tisto, po kar smo prišli sem in to so bile tri osvojene točke.”

“Dlje kot bo sezona trajala, boljše bo za nas. Sedaj ko smo osvojili pokalni naslov, kar je bila zelo težka tekma, je padel del bremena z naših ramen in danes so tisti, ki sicer igrajo manj pogosto pokazali, da imamo vsi svoje zasluge v ekipi. Sedaj imamo pred seboj samo mesec in pol, kjer bo kar nekaj pomembnih stvari, kot je to Liga prvakov.”