X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Karanka

Pomočnik trenerja Aitor Karanka je dan pred zadnjo ligaško tekmo sezone proti Alemriji spregovoril za medije.

“Altintop je reprezentant, ki prihaja iz velike ekipe Bayerna München. Je ekipni igralec in takšne vrste igralca kot si to želimo. Zelo smo veseli glede podpisa in želimo pokazati ljudem, zakaj smo podpisali z njim za prihodnje sezone.”

“Imeli smo dobro sezono. Klub se je vrnil v evropske vrh zahvaljujoč uvrstitvi v polfinale Lige prvakov, poleg tega pa smo osvojili naslov, ki nam ga pred tem ni uspelo osvojiti vrsto let. V prvenstvu se trudimo osvojiti čim več točk kolikor jih bomo lahko, poleg tega pa smo tudi ekipa, ki je dosegla največ zadetkov v prvenstvu. V svojih vrstah imamo prav tako tudi najboljšega strelca prvenstva. Sam si nam dal dobro oceno za celotno sezono.”

“Adebayor je super fant, ki je prinesel veliko veselja v ekipo. Nismo se še odločili glede njegovega situacije. Imamo dva tedna časa, da se odločimo kdo ostane in kdo bo moral oditi. Vsekakor moramo pri tem upoštevati potencial, ki ga imajo Morata, Sarabia in Alex.”

“Vesel sem tukaj. Uživam v vsaki minuti in se veliko naučim pri tem. Mourinho je srečen in je navdušen nad nadaljevanjem svojega dela.”

“Ekipa trenutno igra v korist Cristiana Ronalda in njegove postavitve strelskega rekorda. To je spodbuda, ki se združuje z dejstvom, da smo trenutno najučinkovitejša ekipa v prvenstvu in vse to nas motivira, da na jutrišnji tekmi odigramo po svojih najboljših močeh.”

“Upam, da bo Castilla napredovala v drugo ligo. Svoje delo opravljajo dobro. Govoril sem s trenerjem Torilom, da vidimo, če lahko kako pomagamo. Vedno smo bili v stalni komunikaciji. Odločil se je, da bi bilo bolje za nas, da imamo Joseluja , Mandija in Jesusa za jutrišnjo tekmo. Nameravali smo vpoklicati Tomasa, vendar pa ga nismo na koncu, saj bo moral v nedeljo igrati tekmo za Castillo.”