X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Dudek se je poslovil od Bernabeua

imageshack.us

Jerzy Dudek je včeraj v 77. minuti tekme proti Alemeriji še zadnjič zapustil igrišče Santiaga Bernabeua kot igralec Real Madrida, potem ko je v igro vstopil mladi Jesus. V poklon slovesu poljskega vratarja so mu njegovi soigralci ob zamenjavi pripravili koridor (“El Pasillo”), pri čemer je v zahvalo prejel tudi stoječe ovacije celotnega Bernabeua. Florentino Perez in Jorge Valdano sta vratarju ob tem pred začetkom tekme podarila repliko kipa Sotero Aranguren in Machimbarrena, ki stoji pred slačilnico prve ekipe.

“Že pred tremi tedni sem vedel, da bom igral danes, vendar pa nisem pričakoval, da bo vse skupaj tako ganljivo. Ko so moji soigralci in prijatelji pripravili koridor … Nimam besed, da bi opisal to. Zelo sem vesel, saj so bila zadnja štiri leta res izjemna. Vedno sem se trudil pomagati. Čas je kar zletel mimo, saj so to bila štiri fantastična leta.”

Gracias Dudek!!!

imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us