X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Joselu & Jesus

Castilljina igralca Joselu in Jesus sta včeraj debitirala v dresu prve ekipe Real Madrida. Jesus je v vratih Reala zamenjal Dudeka, ki je med drugim odigral svojo zadnjo tekmo kot Madridista, medtem ko je mladi napadalec Jesulu v igro vstopil namesto Benzemaja ter nato dosegel tudi še svoj prvi gol v dresu prve ekipe Real Madrida.

Joselu:
“To je uresničitev mojih sanj. Zelo sem vesel. Debitiral sem na najboljši možen način. Cristiano mi je perfektno podal in z objemom sem se mu želel zahvaliti. Mourinho je imel v letošnji sezoni kar veliko zaupanja v nas mlade igralce.”

“Že ko vidiš prazen Bernabeu je neverjetno, vendar ko sem odšel na ogrevanje in kasneje v igro, me je prevzel spektakularen občutek.”

“Med prejemanjem čestitk za debi so moje misli že bile pri jutrišnji (intervju je bil že včeraj po tekmi, op.p.) tekmi. Castilla je osredotočena in se zavedamo, da moramo biti na svojem najvišjem nivoju. Moramo igrati na zmago. Upamo, da bomo videli kipeti Bernabeu od sreče.”

Jesus:
“To je uresničitev sanj in nagrada za našo dobro sezono. Jerzy je odigral svojo zadnjo tekmo in zato mu vsi želimo vse najboljše. Ko sem stopil na igrišče so me prevzela čustva, vendar sem se nato le sprostil.”