X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Karanka

Pomočnik trenerja Aitor Karnaka je na tiskovni konferenci po tekmi spregovoril o predstavi Cristiana Ronalda, ki je porušil nov rekord in o zmagi Real Madrid z 8-1 na zadnji tekmi letošnje sezone.

“Trener je povedal, da je prišel sem trdo delati in doseči velike stvari, kot je to naprimer osvojitev Copa del Rey. Sedaj so naši navijači tisti, ki morajo oceniti našo sezono.”

“Izziv je bil preseči mejo 100. doseženih golov. Za ekipo, ki ne igra obrambni nogomet in je dobro, da doseže 102 gola.”

“Številke Cristiana Ronaldae so odlične. On je talentiran, močan in zelo ambiciozen. Zrušil je rekord Huga Sáncheza in Zarre, ker je enostavno neverjeten.”

“Zelo lepo je videti mlade igralce kako debitirajo v prvi ekipi. Z nekaterimi od njih sam delam z njimi že vse odkar so bili stari 14 let. Vsi tisti, ki jim je uspelo priti v prvo ekipo, so vzor ostalim.”

“Goli, ki jih je nocoj dosegel Adebayor ne bodo vplivali na njegovo prihodnost. Bil je zelo dober igralec za našo ekipo in z vsemi se je dobro razumel.”