X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ronaldo

Včeraj so bile vse oči uprte v Cristiana Ronalda in napadalec ni nikogar pustil na cedilu. Cristiano je dosegel prvi gol na tekmi in je nato dosegel še 40. gol v LaLigi ter s tem postavil nov rekord v danih golih v eni sezoni. Ronaldo je tako že v svoji drugi sezoni v Real Madridu osvojil nagrado Pichichi, ki jo prejme najboljši strelec La Lige s strani španskega športnega dnevnika Marca, le da so mu pri Marci priznali še en gol več, torej 41.

“Edini razlog zakaj sem dosegel toliko zadetkov so moji soigralci, katerim sem zato neznansko hvaležen. Nagrado Pichichi poklanjam svojim soigralcem in navijačem.”

“Veseli smo, da smo zaključili sezono na takšen način. Ni enostavno doseči 102 gola, zato kapo dol mojim soigralcem. Trener je želel, da zaključimo sezono z veliko goli, da bi lahko nato začeli naslednjo sezono z enakimi ambicijami in to nam je tudi uspelo.”

“Težko bo še enkrat doseči toliko golov, vendar pa nič ni nemogoče in zato bom sam še najprej se trudil, da ponovim to.”