X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Mourinhova zahvala navijačem Real Madrida

“Sezona se je končala in zato bi rad izkoristil to priložnost ter se zahvalil vsem navijačem Real Madrida za njihovo naklonjenost in podporo meni, trenerskem vodstvu in celotni ekipi v tej sezoni. Opravili smo predano in resno delo, vendar pa analizo dela, ki ga je opravila ta ekipa prepuščamo vam.”

“11. julija se bomo vrnili z enako strastjo in motivacijo, ki smo jo vedno imeli, da bi še naprej poskušali braniti ugled in nesporno zgodovino Real Madrida CF.”

“Končal bi rad s preprosto željo, ki je ta, da bomo naslednjo sezono obnovili določene vrednote, ki jih nihče ne bi smeli nikoli pozabiti, vendar pa so jih kljub temu nekateri strokovnjaki in institucije vseeno pozabile. Te vrednote bi morale biti osnova za naš šport. Fair play, spoštovanje nasprotnika in nična toleranca rasizmu, ne bi smele biti le besede, temveč tudi dejstva. Znova polagam svoje upanje in željo po obnovitvi teh fundamentalnih načel v našem športu v naslednji sezoni.”

“Hvala za vse. Kmalu se spet vidimo. Mi bomo tukaj 11. julija.”