X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real uspešen na nogometnem izboru 2011

imageshack.us

Stadionu Santiago Bernabéu je v torek gostil že 6. podelitev nagrad nogometnega izbora (Futbol Draft 2011″), v znak priznanja španskim mladim igralcem. Na prireditvi je bilo počaščenih sedem mladih igralcev Real Madrida, kot je bil sam Real Madrid, ki je dal v tej sezoni največ priložnosti mladim igralcem za prvenec v prvi ekipi, kot katera koli druga ekipa.

Real Madrid je prejel nagrado Estrella Galicia 0,0%, potem ko je Jose Mourinho v tej sezoni dal priložnost debija v prvi ekipi kraljevega kluba kar desetim mladim igralcem iz mladinskega pogona in sicer so debitirali Juan Carlos, Sarabia, Adan, Mateos, Morata, Alex in Nacho Fernandez, Tomas Mejias, Joselu in Jesus. Nagrado je v imenu kluba prejel športni direktor Miguel Pardeza.

Klub je prav tako imel tudi največ predstavnikov med dobitniki zlate, srebrne in bronaste medalje, kjer je Sergio Canales poleg nagrade Najboljši soigralec (“Best Teammate”), prejel tudi zlato medaljo za najboljšega napadalnega vezista. Nacho in Juan Carlos sta prejela srebrni medalji, medtem ko so bronaste medalje prejeli Alex Fernandez, Jese, Sarabia in Morata.

Zadovoljstvo je bila prevladujoča občutek med sedmimi igralci Real Madrida, ki so prejeli medalje. “Biti zraven teh igralcev je velika čast,” je dejal Sergio Canales, ki se kljub temu, da je sam bil vzgojen v Racingovi akademiji, zaveda vsega kar se dogaja v mladinskih selekcijah Real Madrida, kjer se začne s Castillo: “Imeli so odlično sezono in upajmo, da jim bo uspelo uresničiti cilj po nepredovanju.”

Imeti toliko predstavnikov na tej podelitvi nagrad mladim igralcem je pomembno, vendar pa to ni naključje in domači igralci se zavedajo tega. “Real Madrid zelo dobro dela v svoji akademiji in takšne vrste dogodkov to tudi dokazujejo,” je dejal Sarabia, ki je potrdil besede svojega prijatelja Juana Carlosa: “Veliko igralcev, ki so prišli sem so iz Realove šole in to je vsekakor razlog za ponos.” Morata je medtem dejal, da je “zelo zadovoljen. Ni potrebno videti igralcev, ki so tukaj, da spoznaš kako pomembne so te nagrade.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us