X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Florentino Perez odpustil Valdana

Potem, ko je včeraj upravni odbor kluba sklenil, je predsednik Real Madrida Florentino Perez v novinarski sobi stadiona Santiago Bernabeua oznanil odhod generalnega direktorja Jorgeja Valdana.

“Kot že vsi veste, smo začeli prejšnjo sezono z novim in vznemirljivim športnim projektom, kateremu se obeta lepa prihodnost in je zasnovan na mladih ljudeh z Josejem Mourinhom na čelu, ki ima vso našo podporo.”

“Izkušnje, ki smo jih pridobili skozi letošnjo sezono, ki se je pravkar zaključila, so potrdile, da potrebujemo novo organizacijsko strukturo v klubu, v kateri bo naš trener imel več avtonomije in ki bo preprečila nadaljnje nesporazume, ki so se dogajali z obstojem funkcije generalnega direktorja.”

“Zaradi tega se je upravni odbor kluba odločil, da ukine funkcijo generalnega direktorja, ki jo je opravljal Jorge Valdano in vključi omenjeno delo Joseju Angelu Sanchezu. Trener čigar delo bo predstavljalo veliko odgovornost, bo sedaj odgovarjal neposredno Joseju Angelu Sanchezu.”

“Z ukinitvijo funkcije generalnega direktorja se je odbor strinjal, da se prekine pogodba z Jorgejem Valdanom.”

“To je naš prvi korak pri reorganizaciji, ki bo še prišla v naslednjih tednih.”

Ne morem skriti, kako boleč je zame Valdanov odhod. Skupaj sva že dolgo, člani kluba so izbrali nas, da sprejemamo odločitve za katere menimo, da so najboljše v določenem trenutku za klub.”

moji občutki ne smejo biti razlog, da ne bi izpolnil tisto, kar verjamem, da je moja dolžnost kot predsednika kluba.”

“Zelo smo hvaležni Jorgeju Valdanu za njegovo delo in predanost klubu. Želimo mu vse najboljše in bi radi, da se v prihodnosti znova poveže s klubom.”