X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Jorge Valdano pomahal v slovo

Jorge Valdano se je po končani novinarski konferenci predsednika Florentina Pereza poslovil od kluba in pri tem izrazil svojo hvaležnost kraljevemu klubu.

“Vedno sem spoštoval Real Madrid. Kluba nisem nikoli želel spremeniti v bojišče. Vedno sem dajal prednost svoji funkciji generalnega direktorja pred samim seboj in sem se vedno izogibal konfliktom. Imam globoko spoštovanje in veliko ljubezen do tega kluba in vsa moja prizadevanja so bila usmerjena v ustvarjanje veličine te ekipe.”

“Verjamem, da je obstanek Mourinha dobro za klub, ki je v preteklosti imel težave z nestabilnostjo. Klub se mora ustaliti za določeno obdobje. Svoje delo je opravil odlično in verjamem, da je dober trener, zaradi česar mi je povsem normalno, da nadaljuje svoje delo tukaj.”

“Real Madrid je velik klub, kar pa ne pomeni, da ga ta nova struktura podcenjuje. Predsednik je prišel do rešitve, ki bo razrešila nastalo težko situacijo, ki ni bila lahko obvladljiva.”

“Vedno je težko zapustiti ljudi in kraje, ki jih imaš rad. Javnost je morala biti seznanjena s tem in sam ob tem želim reči le nasvidenje.”