X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Dve pripravljalni tekmi na Kitajskem

imageshack.us

Emilio Butragueño je uradno predstavil turnejo Real Madrida po Kitajskem, ki je načrtovana v letošnjem avgustu. Real Madrid, ki je bil izbran s strani FIFA za najbolj uspešen klub dvajsetega stoletja, bo odigral dve prijateljski tekmi v prvem tednu avgusta. 3. avgusta bodo beli igral v Guangzhou na stadionu Tianhe proti novo ekipi Guangzhou Evergrande v ligi CSL (Chinese Super League, op.p.). Igralci Reala bodo nato odpotovali v Tianjin na tekmo proti podprvaku lige CSL, Tijaninu Tedi in sicer po tekma na sporedu 6.avgusta na stadionu Water Drop.

Turneje, ki bo Realova prva azijska turneja po letu 2005, se bodo na Kitajskem udeležila celotna prva ekipa Real Madrida, kar bo omogočilo kitajskim navijačem, da vidijo vse svoje idole iz ekipe Real Madrida. Poleg dveh pripravljalnih tekem pred novo sezono bo Real Madrid prav tako organiziral tudi druge aktivnosti, ki bodo omogočile navijačem in nogometnim privržencem, da se osebno spoznajo s svojimi nogometnimi idoli.

Po besedah Emilia Butragueña, direktor za institucionalne odnose v Real Madridu je: “To je za nas več kot samo tipična predsezonska turneja. Na Kitajskem imamo več kot 100 milijonov navijačev in to je idealna priložnost za nas, da se spoznamo z njimi in se jim zahvalimo za vso njihovo podporo. Želimo prikazati vse najboljše kar premore Real Madrid in navijačem zagotoviti velik športni dogodek. Toda, kot največje ime svetovnega nogometa, želimo raziskati kako vse lahko pomagamo pri razvoju in rasti športa na Kitajskem.”

imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us