X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Altintop

Nova okrepitev Real Madrida, Hamit Altintop, je v intervjuju za španski športni dnevnik As razpravljal o svojem navdušenje ob igranju za Real Madrid.

“Sam sebe smatram kot igralca, ki si ga ljudje želijo imeti, predvsem zaradi mojega znanje tega športa in mojega postavljanja na igrišču. Sem pravi profesionalec in se lahko prilagodim na bilo kateri sistem igranja ali na bilo kateri igralni položaj. Nikoli ne bom pritoževal nad slogom igre moje ekipe.”

“Pogovor, ki sem ga imel z Mourinhom je bil ključnega pomena pri moji odločitvi, da sem prišel v Real Madrid. Zelo sem navdušena in komaj čakam, da bom zaigral ob mojima sodržavljanoma Sahinom in Ozilom, s katerima si delim preteklost iz Nemčije. Verjamem, da se bodo stvari dobro odvile za mene v tej novi fazi moje kariere. Sam razmišljam le o tem, da bi pomagal ekipi in da bi pokazal navijačem, česa sem sposoben.”