X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Predstavitev knjige “Zidane, eleganca skromnega junaka”

imageshack.us

Včeraj je bila v prostorih Santiaga Bernebeu predstavljena nova knjiga pod okriljem fundacije Real Madrid in založbe Everest z naslovom “Zidane, eleganca skromnega junaka”, ki jo je napisal novinar Enrique Ortego. Dogodka se je udeležil tudi sam Zinedine Zidane, kot tudi predsednik Real Madrida Florentino Perez, ki je ob tem povedal, da je bil “Podpis z Zidanom moje največje zadovoljstvo, ki je postal tudi obsedenost in sanje.” Nekdanji Realov igralec je ob tem dejal: ” Hvala za ves prispevek kluba.”

“Zdi se prav neverjetno, da se je takšna izredna zgodba začela na prtičku.” Te besede je Enrique Ortego povzel svoj idilični odnos z eno izmed največjih igralcev kdaj koli v Real Madridu, potem ko je vse to opisal v biografiji, ki odlično povzame nogometno življenje bele legende preko njegovih golov, naslovov, ambicij in sanj. Knjiga “Zidane, eleganca skromnega junaka” ima pet poglavij, ki sovpadajo s številom let, ki jih je Zidane preživel v dresu Real Madrida, je bila včeraj predstavljena na stadionu Santiago Bernebeu pod okriljem fundacija Real Madrid (zastopnik na slovesnosti je bil podpredsednik Enrique Sanchez) in založbe Everest (na slovesnost je prišel njen predsednik José Antonio López).

Arhitekt Zidanovega prihoda v Real Madrid, Florentino Perez, je ob tem dejal: “To je zame prav posebej pomemben dan, ker imamo privilegij predstaviti čudovito poglavje v zgodovini našega kluba. To je zgodba, ki jo moramo ohranjati vsak dan. Ta knjiga je več kot le poklon njemu, ampak je poklon igralcu, ki je dal vse kar je imel za ta klub.”

Pod budnim očesom trenerja prve ekipe, Joseja Mourinha, direktorja za institucionalne odnose, Emilia Butraguena, športnega direktorja, Miguela Pardeze, je predsednik Real Madrida še dodal, kaj je pomenil njemu podpis z velikim Zinedinim Zidanom: “Podpis z njim je bila strateška odločitev, ki je zame osebno prerasla v pravo obsesijo in sanje. Vedno se bom spominjal njegovega voleja iz Glasgowa, ki nam je prinesel deveti naslov, kar je bil za moje pojme najboljši gol v Ligi prvakov, ki je samo potrdil, da gre za velikega nogometnega genija in umetnika.”

Glavna zvezda večera, Zinedine Zidane, je prav tako prišel do beseda in pri tem izrazil hvaležnost predsedniku. “Hvala Florentinu Perezu, da me je pripeljal v Real Madrid. Tudi zame so bile sanje igrati tukaj in kar pet let sem igral v najboljšem klubu na svetu. Upam, da se bo moje sodelovanje s klubom nadaljevalo še mnogo let.” Avtor knjige, Enrique Ortego, je tako napisal že četrto knjigo v seriji, potem ko je pred tem napisal knjige že o Cristianu Ronaldu, Raulu in Di Stefanu.

imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us