X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Srečanje navijačev Real Madrida na Valdebebasu

Vadbeni center Real Madrida na Valdebebasu je včeraj gostil letno srečanje navijačev kraljevega kluba. Na srečanju je bilo prisotnih več 4000 navijačev različnih navijaških klubov Real Madrida iz Španije, ki so uživali v različnih dejavnostih in se pri tem poklonili tudi akademiji. Direktor za institucionalne odnose Emilio Butragueno je spregovoril v zahvalo navijačem za njihovo podporo, potem ko je poleg njega bil tudi pokal za letošnji osvojeni naslov Copa del Rey, ki ga je ekipa osvojila na stadionu Mestalla proti Barceloni.

Real Madrid se je včeraj poveselil s predstavniki navijaških klubov, ki so tako enotno podpirali kraljevi klub čez celotno sezono. Srečanje se je začelo ob 9:45, ko so se navijači odpravili od Santiaga Bernabeu do vadbenega centra Valdebebas. Na Valdebebasu so člani navijaških klubov pokazali svoje spretnosti pri strelih na gol, uživali v koreografijah navijačic in se zabavali pri različnih nagradnih igrah in tekmovanjih.

Potem je Butragueño nagovoril vse zbrane, ki so se vsi poklonili akademiji Real Madrida na stadionu Alfredo Di Stefano. “Danes praznujemo občutek Madridsma. Čas je, da se poklonimo zvezdam jutrišnjega dne, ki so tukaj v akademiji,” je dejal direktor za institucionalne odnose. Vse mladinske ekipe so prišle na igrišče ter napravile koridor za trenersko osebje, ki so jih privedli do uspeha.

Nato je sledil govor Florentina Pereza, Karanke in Granero, po katerem so mladimi igralci raztegnili transparent z zahvalo za njihovo podporo čez sezono. Več tisoč navijačev prisotnih na tribunah so prav tako glasno pozdravili, ko je na igrišče prišel še zadnji pokal, ki ga je prva ekipa osvojila v letošnji sezoni, ko so beli v finalu Copa del Rey premagali Barcelono. Butragueño je še enkrat spregovoril, da bi zaključil srečanje, kjer je ponovno poudaril pomen navijačev: “Če smo najboljši klub v zgodovini, je to zaradi vaše spodbude in zagona. Real Madrid se zaključi z vami, ker ste nepogrešljiv del tega kluba.”

Po srečanju na stadionu Alfredo di Stefano je v velikem šotoru sledilo še kosilo, praznovanje pa se je nato nadaljevalo še v popoldanskem času v trdnjavi Real Madrida, kjer so veterani Real Madrida in Bayerna München odigrali dobrodelno prijateljsko tekmo Corazón Classic Match.