X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Casillas med nominiranci za nagrado “Golden Foot 2011″

Iker Casillas, kapetan Real Madrida je eden izmed desetih nominirancev za nagrado “Golden Foot 2011″ (Zlato nogo), ki se jo podeljuje najboljšemu igralcu, ki je starejši od 29 let zaradi njegovih športnih rezultatov (tako individualnih, kot tudi kolektivnih), njegove osebnosti in naklonjenosti javnosti. Nagrada je bila ustanovljena leta 2003 s strani italijanskega športnega časnika La Gaceta dello Sport in Kluba svetovnih prvakov. Nagrada se podeli igralcu, ki izstopa po športnih dosežkih (individualni dosežki in ekipni dosežki) in svoji osebnosti. Nagrada je sponzorirana tudi s strani Kneževine Monaka, zmagovalcev pa bo pustil svoj odtis nog na promenadi prvakov v Monte Carlu. V preteklih sedmih letih sta omenjeno nagrado že prejeli dve nekdanji Madridisti in sicer Ronaldo in Roberto Carlos. Med letošnjimi nominiranci sta poleg Casillasa tudi dva nekdanja igralca Real Madrida in sicer David Beckham in Raul González Blanco.

Kapetan Real Madrida je tako med desetimi nominiranci za to nagrado, kjer so poleg Ikerja nominirani še David Beckham, Gianluigi Buffon, Didier Drogba, Samuel Eto’o, Ryan Giggs, Javier Zanetti, Carles Puyol, Xavi Hernandez in Raul González Blanco.

V lanskem letu je omenjeno nagrado prejel Italijan Francesco Totti, ki ga tokrat ni med nominiranci, tako da mu ne bo uspelo obraniti naslova. Tudi letošnjega zmagovalca bo določilo glasovanje na spletni strani www.goldenfoot.com, ki bo potekalo do 7. oktobra, zmagovalec pa bo znan 10. oktobra.

Izkaži spoštovanje do legende Reala tudi TI in glasuj na zgornjem naslovu!

• Dosedanji zmagovalci:
2010: Francesco Totti
2009: Ronaldinho
2008: Roberto Carlos
2007: Alessandro del Piero
2006: Ronaldo
2005: Andrei Shevchenko
2004: Pavel Nedved
2003: Roberto Baggio

Nagrada "Golden Foot"